972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Gossos, benvinguts a Vall de Núria!

Vall de Núria Petfriendly 
 • Viatge en cremallera

  Ja és possible anar a Vall de Núria amb el vostre gos. El cremallera de Vall de Núria els accepta fent ús de morrió.

  Vall de Núria en família

  A Vall de Núria teniu un espai on tant vosaltres com les vostres mascotes podràn gaudir d'un dia d'oci, gràcies a les seves zones habilitades.

  Allotjeu-vos amb el vostre gos

  Dormir lluny del vostre amic? A l' Hotel Vall de Núria us podreu allotjar en habitacions adaptades per no estar ni un moment allunyats d'ell.

  Condicions de l'Hotel i cremallera de Vall de Núria

  Veure totes les condicions
  Normes generals bàsiques del cremallera de Vall de Núria
  Els animals viatgen gratuïtament. Els animals petits han de viatjar en gàbies o cistells i no ocupar seients. Els gossos han de portar morrió i corretja, i en el cas de gossos perillosos, han de ser conduïts per persones majors de 16 anys amb llicència i corretja curta. Nomès és permès un gos per persona.
  Normes generals bàsiques de l'Hotel Vall de Núria
  És necessari comunicar, durant la reserva, que es viatja amb un animal. És necessari signar el document d'acceptació de les condicions. Només s'accepten gossos. Només s'accepta un gos per habitació. S'aplicarà una tarifa de 15€/nit en concepte de neteja de l'habitació.
  Responsabilitats del propietari a l'Hotel
  El propietari és responsable del comportament de l'animal i dels danys per ell causats, l'import dels desperfectes es carregarà a la factura. El propietari és responsable de l'higiene del animal. La mascota no pot entrar a les dutxes, pujar als llits o entrar en zones no permeses.
  Zones especials per a gossos
  En el cas de necessitar sortir sense l'animal, aquest mai podrà quedar-se sol a la habitació. Així mateix, en el cas que vulguin gaudir del servei de restauració dins l'hotel, hi ha a disposició dels clients casetes habilitades per deixar-hi la seva mascota.
 • Si us agrada la muntanya i l'aire lliure, i el vostre gos s'ho passa tan bé com vosaltres en aquest entorn, Vall de Núria és perfecte per les vostres vacances d'estiu!

   

  Vall de Núria és un paratge ideal pels amants del senderisme. En aquesta activitat podreu ser acompanyats per les vostres mascotes, fent sortides d’iniciació, així com batejos de senderisme per descobrir la vall. Els amplis i verds espais l'oferiran la possibilitat de passejar lliurement pels camps, una experiència molt diferent al que normalment estan acostumats a la ciutat. 

   

  Veureu què bé s'ho passarà corrent a camp obert i fent un passeig en barca!

   

  Consulteu aqui totes les condicions per accedir en cremallera i allotjar-vos al hotel amb la vostra mascota.

 • Tu també pots viure l'experiència a Vall de Núria amb el teu gos!

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.