972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Descobreix Vall de Núria 

App de Vall de Núria

 • Amb l'App de Vall de Núria podreu conèixer en temps real tota la informació i compartir i millorar l'experiència a l'estació, tant a l’hivern com a l’estiu.

  Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, tenir accés directe a les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, conèixer horaris del Cremallera, fer compra de bitllets i combinats i gestionar altres reserves en allotjament.

   

  A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos i reptes entre els seguidors per a gaudir de Vall de Núria. 

  • Informació

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vall de Núria (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l’estiu.

  • Xarxes i 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vall de Núria per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • Concursos

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

  • Geolocalització

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Vall de Núria (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • Reptes Virtuals i Gamificació

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Vall de Núria: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos. A més pots participar a diferents activitats com el Repte Virtual del Camí Vell o el Repte Virtual de l'Olla.

   Descobreix-los aquí!

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament packs, paquets turístics i estades.

  • Descobreix Vall de Núria amb el teu mòbil

   Audioguia de Vall de Núria

   Aplicació desenvolupada per SmartGuide

   Amb el mòbil a la mà a partir de la temporada d'Estiu 2020 tindràs l'oportunitat de descobrir d'una manera única la Vall de Núria a través del nou servei d'audioguia que s'integra a l'app de l'estació.

    

   Aquest servei també està operatiu durant el Tour del Tren Cremallera on podràs descobrir el que amaga aquest indret.

    

   A més, podràs conèixer el contingut dels punts d’interès al llarg de la ruta amb el Cremallera, les seves estacions i la destinació final.

   Audioguia de Vall de Núria
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.