972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

 

Escoles, empreses, grups i gent gran

 • Escoles

  Vall de Núria és una aula en plena natura: ofereix una experiència pedagògica i lúdica a estudiants, d'educació infantil fins a Batxillerat.

   

  Des del primer moment,  amb l’accés a Vall de Núria amb el tren cremallera, els alumnes ja coneixen un mitjà de transport únic i  sostenible que no produeix emissions de CO2 a l’atmosfera, ja que el seu consum elèctric prové d’energia solar.


  Vall de Núria disposa d'un grup d’agències homologades a la comarca del Ripollès, amb  un equip de professionals que han preparat un seguit d'activitats interdisciplinàries, gràcies a les quals els alumnes podran aplicar, de manera pràctica, coneixements i habilitats. Amb el compromís  envers una gestió respectuosa del medi natural que es fonamenta en la preservació, la conservació, la millora i el respecte pel medi ambient i el patrimoni.

   

  Aquests professionals estan a la disposició de totes aquelles escoles i instituts interessats, per tal d'assessorar-los en la planificació de la seva estada. A més, s'encarregaran de conduir les activitats i transmetre els seus coneixements als alumnes durant la seva visita.

   

  Per a més informació i reserves de Cremallera i Forfets contacta amb:
  972 732 006

  [email protected]

   

  Per facilitar la teva visita amb diferents serveis (paquet de serveis), contacta amb les agències homologades al Ripollès

 • Empreses

  Un marc perfecte per desconnectar de l'entorn urbà: pau i tranquil·litat per a reflexions de treball. Vall de Núria ofereix l'ambient i les instal·lacions ideals perquè els grups d'empresa s'inspirin i assoleixin els vincles necessaris entre els seus participants.


  Amb els equipaments de Vall de Núria, les empreses desenvoluparan les seves reunions de treball, seminaris i convencions amb les mateixes garanties que ofereix la ciutat, però en un marc perfecte per a la concentració. Entre les diverses instal·lacions, s'inclouen 1 sala tipus auditori amb tots els serveis audiovisuals i cabines de traducció simultània i 5 sales de reunions de diferents capacitats.  L'oferta és amb tots els serveis audiovisuals complementaris necessaris per assolir l'èxit de les reunions.


  L'Hotel Vall de Núria disposa de 3 restaurants amb capacitat per a 250 persones. Els restaurants ofereixen una cuina tradicional de muntanya amb especial presència de productes autòctons de primera qualitat.


  Els participants gaudiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, garantint que els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

   

 • Grups i gent gran

  L'estació de muntanya ofereix "Un dia a Vall de Núria", una excursió pensada i organitzada perquè grups i gent gran gaudeixen de la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l'únic mitjà per accedir a la vall.  Així com de l’entorn, també únic,  que es trobaran a Vall de Núria.


  Amb aquesta singular proposta, els visitants podran gaudir al màxim d'un increïble paisatge d'alta muntanya.

   

  La sortida inclou tota mena de serveis i activitats com, per exemple, viatge en el Tren Cremallera (anada i tornada), pujada amb el telefèric fins al mirador Pic de l'Àliga i la projecció de la pel·lícula "La Vall i els Cinc Elements". A més, es podran visitar les següents instal·lacions: el Santuari, el Centre d'Interpretació i les exposicions a Núria:"Els Pastors i els seus camins" i “Memòries de neu” i  també l'Exposició del material mòbil a Ribes de Freser.

   

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.