972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Els millors serveis 

Serveis Mèdics

 • L'estació d'esquí i muntanya de Vall de Núria disposa d'un centre mèdic privat 24 hores. Es troba a peu de pistes i compta amb un equip de metges, tant a l'hivern com a l'estiu.

  El Centre Mèdic està ubicat a l'edifici de Sant Justi, a la zona de serveis, just davant del "Rebost de la Botiga". És un servei privat, subjecte a pagament segons les tarifes vigents i tracta medicina general i primeres atencions. Disposa d'un metge col·legiat de guàrdia les 24 h del dia, amb tots els equipaments necessaris per atendre en casos d'emergència.


  També existeix un protocol d'emergència per casos greus on es contempla l'evacuació amb trens especials de cremallera.

   

   

  Centre mèdic
  Per a més informació truca al
  972 732 020
  o envia un correu electrònic a
 • Perfil Mèdic 4.0 - Informació mèdica personal

  Un servei oferit per GoMedic


  El teu perfil mèdic 4.0, sempre al teu costat

  El DNI era, anys enrere, el nostre únic document d’identitat. Avui en dia, però, la nostra identitat o targeta de presentació agafa cos de manera exponencial i pren diferents formes. Tenim una identitat o perfil a les xarxes socials. Tenim una identitat en els mitjans de pagament. Tenim un perfil en el nostre correu electrònic, i un llarg etcètera de situacions on assumim un conjunt de perfils o identitats que ens defineixen en els diferents àmbits de la vida.
  Amb el mòbil controlem la nostra economia. Amb els diferents perfils a la xarxa, la nostra activitat lúdica i social. Però…i el nostre perfil mèdic? El més habitual és que no tinguem ni remota idea d’on guardem les últimes analítiques o proves que ens han fet. O, en el millor del casos, que tinguem tota la paperassa perduda en algun calaix de casa.
  Totes aquestes qüestions han centrat els esforços d’un grup de metges i informàtics. La resposta a aquesta feina és GoMedic, el teu perfil mèdic 4.0.
  GoMedic ordena el nostre historial mèdic i la informació personal rellevant en la matèria. Aquest perfil, ubicat en el núvol, queda a la nostra disposició per quan sigui necessari.
  GoMedic ofereix un perfil que ha de ser utilizat per metges. És per això que no estem parlant d’un joc, ni un gadget digital més. Ja tens perfil a Twitter, Facebook o Instagram. A partir d’ara, també un perfil mèdic 4.0, amb tota la informació vital ben ordenada i cuida-da.

   

  Ús mèdic, control personal

  GoMedic està pensat per metges i per a l’ús dels metges. El dia que una persona necessiti disposar del seu perfil mèdic serà perquè un professional pugui ajudar-la. Naturalment, el nostre perfil mèdic és molt íntim i, per tant, la seva protecció ha de complir alguns requisits fonamentals; Només nosaltres gestionem el perfil i això vol dir que només hi tenen accés les persones que específicament autoritzem. Aquesta autorització d’accés pot ser revocada en el moment que vulguem i de forma immediata. Només nosaltres decidim quines parts del nostre perfil mèdic deixem veure a cada persona. Finalment, existeix un registre per saber qui i quan accedeix a les nostres dades.

  Més informació
 • Perfil Mèdic 4.0 - Com funciona?

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.