972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Activitats 

Exposicions

 • Centre Interpretació de Vall de Núria. Audiovisual “La vall dels 5 elements”

  Vall de Núria diposa d’un centre d’intepretació que permet conèixer la història i els inicis de l’estació d’esquí i muntanya, així com també les rutes a peu que es poden realitzar per arribar-hi.

   

  A més, compta amb un seguit de mapes que il·listren els diferents itineraris que es poden fer a la Vall, els quals estan adaptats al nivell de cadascú, i els seus punts emblemàtics. Alhora, en aquest espai també hi ha una part d’audiovisual anomenada “La vall dels 5 elements”.

   

  Exposició dels pastors i les seves tradicions

  L’estació d’esquí i muntanya ofereix als visitants la possibiltat de veure una exposición basada en la vida i les tradicions dels pastors de la Vall.

   

  Els edificis de Vall de Núria

  A Vall de Núria es pot gaudir d’una exposició sobre els edificis emblemàtics.

   

  El camí de Queralbs a Núria. Una ruta insòlita i màgica

  Entre les moltes activitats que es poden dur a terme a Vall de Núria, destaca la gran diversitat de rutes i itineraris que es poden recórrer. Un dels camins més increïbles i màgics és el de Queralbs a Núria, recorregut que es pot visitar en una de les exposicions de l’estació d’esquí i muntanya.

   

  Material mòbil del Cremallera

  Els visitants de Vall de Núria poden conèixer de primera mà totes les singularitats del cremallera a través de l’exposició “Material mòbil del Cremallera”.


 • Horaris

  10.00 - 17.00 h
 • Galeria d’imatges

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.