972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Descobreix Vall de Núria 

App de Vall de Núria

 • L'App de l'estació d'esquí i muntanya de Vall de Núria ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a l'estació.

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.


  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteorologia, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Vall de Núria, etc.

  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vall de Núria (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix l'estació.

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vall de Núria per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir nombrosos premis!

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÈS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Vall de Núria ( serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

  • DISSENY VISUAL - MAPA DE PISTES INTERACTIU

   Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d'interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils.

  • ESTAT DE PISTES ACTUALITZAT AL MOMENT

   Informació de l'estat d'obertura de les pistes d'esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l'estació.

  • RUTES D'ESTIU

   Les rutes d'estiu de les estacions d'esquí ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.

 • Galeria d’imatges

 • Endinsa't en el mapa interactiu de Vall de Núria!

  Amb els mapes en 3D pots trobar de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app de Vall de Núria!

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.