972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria encara un novembre blanc amb activitats adaptades i preus reduïts al cremallera

Els caps de setmana de novembre
Data de la notícia: 07-11-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: novembre, neu, sortides amb raquetes

Cremallera a preu reduït gairebé al 50%, excursions amb raquetes organitzades per l'equip d'Oxineu i el Parc Lúdic operatiu en mode hivern...així prepara Vall de Núria una oferta de serveis i activitats adaptada a unes condicions especials d'aquest novembre

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre (i els següents, amb previsió) Vall de Núria obre les seves instal·lacions i posa en funcionament el tren cremallera amb l'objectiu de que els visitants puguin seguir gaudint de l'oci i la natura en plena tardor. 

 

Enguany, les nevades primerenques han deixat un paisatge plenament hivernal a la Vall i aixó ha condicionat l'oferta d'activitats i serveis per al gaudi dels nostres visitants.

 

L'escola d'esquí i activitats de muntanya OXINEU organitza sortides - excursions amb raquetes de neu els dissabtes i diumenges amb punt de partida el Santuari (local Oxineu) de 11 a 13 hores o bé de 13:30 a 15:30 hores. El preu de les sortides és de 20€ amb el material i guiatge inclòs. Inscripcions i pagaments de 10:15 a 10:45 a la mateixa oficina d'Oxineu. Edat mínima 7 anys per realitzar aquesta activitat i el grup està limitat a 12 persones. 

 

A banda, el Parc Lúdic i el Cau de la Marmota resten oberts i amb activitats hivernals ofertades per adaptar-se a la realitat del paisatge blanc.

 

A nivell de serveis, Vall de Núria compta amb la obertura de l'autoservei i bar Finestrelles i el Tren Cremallera entre d'altres.

 

Aprofita per fer un tastet de l'hivern aquest novembre i beneficia't de les tarifes especials reduïdes en el bitllet de tren cremallera.

 

Més info sobre Vall de Núria trucant al 972 73 20 20 i sobre les sortides de raquetes de OXINEU al 972 729 207 - 633 534 503 (reserves anticipades)

Vall de Núria encara un novembre blanc amb activitats adaptades i preus reduïts al cremallera
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.