972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Actualitat 

Notícies

Vall de Núria, l'estació d'esquí més ecològica als premis Ski The East Awards X

Data de la notícia: 29-11-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Ski The East Awards, temporada 2021-2022, millor estació ecològica

Els usuaris visitants valoren positivament l'estació com a destí amb les millors alternatives a l'esquí

Els premis Ski The East Awards guardonen les millors estacions d'esquí espanyoles, andorranes i del Pirineu francès segons les valoracions dels visitants durant la temporada d'hivern anterior, en aquest cas la 2021-2022. En total els Ski The East Awards avaluen fins a 17 categories. Algunes d'elles són: l'estació d'esquí amb els millors accessos, l'estació amb la millor oferta d'allotjament, l'estació que treballa millor les seves pistes o l'estació d'esquí amb els millors remuntadors.

Vall de Núria torna a guanyar el primer premi com a l'estació d'esquí més ecològica entre totes les estacions d'esquí d'Espanya, Andorra i del Pirineu francès. Sens dubte, l'accés únic a l'estació a través del tren cremallera, fent que sigui un espai lliure de cotxes envoltat només de naturalesa, és un dels aspectes més valorats per als usuaris visitants. A més, l'estació treballa en accions per reforçar la capacitat d'adaptació envers el canvi climàtic. Algunes d'aquestes accions són l'ampliació de la instal·lació actual d'energia Geotèrmia per eliminar progressivament totes les instal·lacions de gasoil, la substitució de vehicles de funcionament amb combustible fòssil per vehicles elèctrics o l'optimització del centre de producció de neu.

A més, ha aconseguit la segona posició com a l'estació amb millors i més alternatives a l'esquí, gràcies a la seva àmplia proposta d'activitats per a tots els públics.

Vall de Núria, l'estació d'esquí més ecològica als premis Ski The East Awards X
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.