972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Actualitat 

Notícies

Inauguració de la Temporada d'Esquí a Vall de Núria el Dimarts 5 de Desembre

Data de la notícia: 04-12-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Inauguració, Temporada 2023-2024, Vall de Núria, Desembre

Vall de Núria amplia l’oferta d’activitats i serveis de la temporada d’hivern, que va iniciar el passat 2 de desembre, i obre el domini esquiable de l’estació demà, 5 de desembre. Aquelles persones que vulguin gaudir del primer dia d’esquí de la temporada a l’estació, ho podrán fer amb el bitllet del Cremallera + forfet de dia a un preu especial: 31,50€ adults i 24,00 € infants i veterans.

 

Tot l’equip de Vall de Núria està treballant per ampliar el domini esquiable durant aquest pont de desembre. Mentrestant, el Parc Lúdic es troba en ple funcionament des de l’inici de temporada i ofereix totes les activitats i la segona edició del Nadal a Vall de Núria ja va iniciar el passat cap de setmana, oferint un munt d’activitats per a petits i grans per gaudir d’aquesta època a l’estació. També està obert el Santuari.

 

L’Hotel estarà obert del 5 al 9 de desembre. El dia 10 tancarà fins el 22 de desembre, que ja romandrà obert fins el final de la temporada d’hivern. I l’Alberg Núria Xanascat també es troba obert durant tot el mes de desembre, així com la seva cafeteria. Pel que fa als punts de restauració de l’entorn del Santuari, durant el pont estaran oberts la Cafeteria Finestrelles, la Cabana dels Pastors, la Furgoteca de Vall de Núria i el Restaurant de l’Hotel.

 

Pel que fa a altres serveis, els visitants trobaran oberta la Botiga, el dispensari mèdic i les consignes per a desar objectes de mà.

 

Vall de Núria us espera el 5 de desembre per iniciar la temporada d’esquí i gaudir de tot el que ofereix. Estigueu atents a més actualitzacions sobre la disponibilitat de pistes i serveis a mesura que la temporada avança.

 

L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.