972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Actualitat 

Notícies

El BBVA Torelló Mountain Film Festival Arriba al Cim de Catalunya

Data de la notícia: 30-10-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC Turisme, Vall de Núria

Aquest any, el BBVA Torelló Mountain Film Festival porta les millors històries de muntanya i aventura al cinema més alt de Catalunya, a Vall de Núria, situat a 2.000 metres d'altitud. Des de principis d'octubre fins a finals de desembre, coincidint amb la 41a edició, s'ha convertit en un reflex de l'evolució dels esports de muntanya, des de l'alpinisme i l'escalada fins als esports més recents com el salt BASE i el parapent, així com de les eines cinematogràfiques utilitzades per capturar aquestes gestes.

 

Al llarg de la seva història, Torrelló ha estat testimoni de canvis significatius en el món dels esports de muntanya i la cinematografia d'aventures. El Festival ofereix un cicle de projeccions per gaudir, a Vall de Núria, de les pel·lícules premiades en les darreres edicions del certamen durant els caps de setmana. Aquesta iniciativa és fruit de l'acord que la Fundació del Festival i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han signat per sumar-se a la família de patrocinadors del certamen.

 

Des del 10 de setembre fins al 30 de desembre, tots els dissabtes d'aquests mesos, els amants de la muntanya podran gaudir d'una selecció excepcional de pel·lícules al Centre d’Interpretació i de la Vall de Núria. Aquesta és la programació:

 

 

No et perdis aquesta emocionant oportunitat d'experimentar la grandesa de la natura i la passió per la muntanya a la gran pantalla. El BBVA Torelló Mountain Film Festival i la Vall de Núria us esperen els dissabtes de setembre a desembre per a un viatge inoblidable!

 

A més a més, des del 12 d’octubre va presentar la nova exposició de Cinema i Muntanya, una exposició que recull cartells, programes de mà i fotogrames d’una vintena de pel·lícules representatives de diferents gèneres, on la muntanya sovint de forma metafòrica, hi tè un significat remarcable i sempre diferent.

El BBVA Torelló Mountain Film Festival Arriba al Cim de Catalunya
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.