972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Escoles, empreses, grups i gent gran

 • Escoles

  Vall de Núria és una aula en plena natura: ofereix una experiència pedagògica i lúdica a estudiants, d'educació infantil fins a Batxillerat.


  En un paratge únic, en plena natura, on es pot gaudir de tranquil·litat i llibertat, l'escola Vall de Núria presenta el programa d'activitats educatives que es poden realitzar, tot procurant mantenir i respectar l'entorn que envolta la vall: l'aire, l'aigua, la terra, els recursos naturals, la flora i la fauna.


  Vall de Núria disposa d'un equip de professionals que ha preparat un seguit d'activitats interdisciplinàries, gràcies a les quals els alumnes podran aplicar, de manera pràctica, coneixements i habilitats. Aquests professionals estan a la disposició de totes aquelles persones interessades, per tal d'assessorar-los en la planificació de la visita. A més, s'encarregaran de conduir les activitats amb el suport del material didàctic que s'ha elaborat de manera pràctica: coneixements i habilitats.


  Durant les estades, els alumnes podran gaudir de tota mena d'activitats, com per exemple, anar en poni, cercar i estudiar animals i plantes, participar en jocs en què es requereixen els 5 sentits, recórrer circuits d'oritentació, fer sortides amb un guia de muntanya, ja sigui recorrent el Puigmal, Noucreus i Finestrelles o bé descobrint la Vall de Fontnegre, la Vall d'Eina i el Pic de l'Àliga. Amb tot, de la mà del CIM (Centre d'Interpretació Mediambiental), els estudiants també podran conèixer les energies renovables i no renovables i aprendre quins són els avantatges de les unes sobre les altres i la importància que poden tenir en el futur.

   

  Per a més informació i reserves
  contacta a:
 • Empreses

  Un marc perfecte per desconnectar de l'entorn urbà: pau i tranquil·litat per a reflexions de treball. Vall de Núria ofereix l'ambient i les instal·lacions ideals perquè els grups d'empresa s'inspirin i assoleixin uns vincles entre els seus participants.


  Amb els equipaments de Vall de Núria, les empreses desenvoluparan les seves reunions de treball, seminaris i convencions amb les mateixes garanties que ofereix la ciutat, però en un marc perfecte per a la concentració. Entre les diverses instal·lacions, s'inclouen 1 sala tipus auditori amb tots els serveis audiovisuals i cabines de traducció simultània i 5 sales de reunions de diferents capacitats. L'oferta, a més, L'oferta es amb tots els serveis audiovisuals complementaris necessaris per assolir l'èxit de les seves reunions.


  L'Hotel Vall de Núria disposa de 3 restaurants amb capacitat per a 250 persones. Els restaurants ofereien una cuina tradicional de muntany amb especial presència de productes autòctons de primera qualitat.


  Els participants guadiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, garantint que els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

   

   

  Informació sobre programes per empreses

   

 • Grups i gent gran

  L'estació de muntanya ofereix "Un dia a Vall de Núria", una excursió pensada i organitzada perquè grups i gent gran gaudeixin de la natura.


  Amb aquesta singular proposta, els visitans podran gaudir al màxim d'un increïble paisatge d'alta muntanya. La sortida inclou tota mena de serveis i activitats com, per exemple, viatge en el Tren Cremallera (anada i tornada), pujada amb el telecabina fins al mirador Pic de l'Àliga i la projecció de la pel·lícula "La Vall i els Cinc Elements". A més, es podrà veure les següents instal·lacions: el Santuari, el Centre d'Interpretació i les exposicions a Núria (temporals, cremallera i "Els Pastors i els seus camins") i l'Exposició del material mòbil a Ribes de Freser. A més, la visita dóna la possibilitat de dinar al Restaurant de l'Hotel Vall de Núria o a l'autoservei i retornar al punt d'inici amb el cremallera.

   

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.