972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

 

Notícies

Vall de Núria obrirà durant el mes de novembre amb horaris especials

Data de la notícia: 24-10-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Vall de Núria, caps de setmana, novembre, cremallera, temporada d'hivern

El Cremallera de Núria circularà els caps de setmana del mes de novembre

Pel que fa a l’accés a l’estació, el tren Cremallera de Núria romandrà fora de servei els dies laborables del mes de novembre amb l’objectiu de dur-hi a terme tasques programades de manteniment a les instal·lacions. Concretament, el Cremallera de Núria no circularà del 2 al 4, del 7 a l'11, del 14 al 18, del 21 al 25 de novembre i del 28 a l'1 de desembre.

 

Tot i això, els caps de setmana del mes de novembre, el tren funcionarà amb horaris de temporada baixa, que es poden consultar a la pàgina web de l’estació (apartat d’horaris i preus del tren Cremallera). El preu del bitllet del tren Cremallera inclou el viatge en el Telefèric Coma del Clot.

 

Les persones que visitin l’estació de Vall de Núria al novembre podran viatjar en cremallera i telefèric i visitar les exposicions ‘Noranta anys d’història. El Cremallera de Núria’, ubicada a l’estació de Ribes Vila; i ‘Memòries de neu’, al Centre d’Interpretació de Vall de Núria. També trobaran obertes la basílica, la botiga i l’autoservei.

 

A partir del 2 de desembre, el Cremallera de Núria tornarà a circular diàriament coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern de l’estació d’esquí l’endemà, el dissabte 3. La compra online de forfets i bitllets és obligatòria i es pot realitzar des de la botiga online de l’estació.

Vall de Núria obrirà durant el mes de novembre amb horaris especials
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.