972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

 

Notícies

Vall de Núria presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024

Data de la notícia: 13-06-2024
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Vall de Núria, temporada d'estiu 2024, novetats estiu 2024

Vall de Núria està situada a la comarca del Ripollès. Una vall única referent en la preservació mediambiental per la seva condició d’espai natural sense cotxes envoltat de cims que freguen els 3.000 metres. Només s’hi pot accedir amb l’històric Cremallera de Núria, en servei des de 1931, o bé caminant pel Camí Vell de Queralbs a Núria i fent travessa des de les valls veïnes.

 

A l’estiu, Vall de Núria és el destí ideal per practicar tota mena d’activitats a l’aire lliure. Durant aquesta època es converteix en un espai perfecte per als aficionats als esports i en general, a la naturalesa. A més, combina l’experiència de viatjar en l’emblemàtic transport genuí de la vall amb una amplíssima oferta d’activitats pensades per a tota la família els 365 dies de l’any en un entorn natural excepcional.

Novetats 2024

 • Vall de Núria treballa en millorar la seva eficiència energètica, amb l’ampliació de la geotèrmia (es passarà d’una instal·lació de 300 kw a 840 kw) i amb l’aïllament de les façanes dels edificis més antics per evitar fuites tèrmiques.

 • Exposició temporal sobre l’Ecovall a Vall de Núria, la qual tractarà els següents quatre eixos: Transició energètica i descarbonització, Mobilitat elèctrica, Economia circular i Biodiversitat. La mostra estarà ubicada a l’espai de lloguer de material, dins del Volum Nord i serà gratuïta per a totes les persones visitants. 

 • Electrolineres – Aparcaments estacions: Instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics en diferents places dels aparcaments de la línia del Cremallera.

 • Núria està treballant en mesurar la qualitat del cel per aconseguir la certificació Starlight.

 • Amb l’arribada del bon temps, l’estació amplia la seva oferta d’activitats amb sessions de ioga per a tots els públics. Aquesta proposta és gratuïta per a les persones allotjades a l’Hotel de Vall de Núria.

 • Creació de tres nous circuits de trail running a l’entorn de Vall de Núria.

 • Vall de Núria compta amb set arqueo rutes a l’entorn de Núria. Es tracta d’uns itineraris d'interès arqueològic que son un testimoni de la forta antropització de les valls pirinenques des de la prehistòria (IV-III mil·lennis aC) fins a l'època contemporània.

 • Activitats d’observació astronòmica a càrrec del Parc Astronòmic del Montsec. L’activitat consisteix en una primera part de reconeixement del cel a ull nu, en què es trobaran les constel·lacions i les estrelles més importants que es poden observar. En la segona part, es farà una observació dels objectes més destacats de la nit mitjançant un telescopi.

 • Nou espai de benvinguda amb un nou punt d’informació del Parc Natural a l’arribada del cremallera. L’oficina informarà sobre totes les excursions que s’hi poden fer.

 • Remodelació de sales de l’Hotel Vall de Núria.

 • Instal·lació d’un canviador inclusiu per a persones amb mobilitat reduïda a la base de l’estació. Es troba a l’edifici central de Vall de Núria. 

 • Millora de l'accessibilitat del camí de la Volta al Llac i també fins a l'ermita de Sant Gil.

 • Nou aixopluc a l’andana 2 de l’estació del Cremallera de Queralbs. 
Vall de Núria presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.