972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

 

Notícies

El Cremallera de Núria ofereix durant tot el mes de maig el bitllet al 50%

Data de la notícia: 28-04-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Cremallera de Núria, promoció, oferta, descompte, bitllet a meitat de preu

Durant tot el mes de maig, les persones que desitgin pujar a la Vall de Núria amb el Cremallera entre setmana podran comprar el bitllet a preu reduït.

 

Aquesta promoció s’aplica a totes les tipologies d’usuaris i per tant el cost serà en el cas dels adults de 15,00 € i dels infants 10,00 €, en els bitllets d’anada i tornada.

Amb l’objectiu de promocionar la Vall de Núria durant la primavera, una de les èpoques on aquesta vall única està més bonica, durant tot el mes de maig es posa en marxa una promoció on els bitllets del Cremallera de Núria es podran comprar a la meitat del seu preu habitual. L’oferta de preu reduït serà vàlida de dilluns a dijous.

 

Aquesta promoció es veurà reflectida en totes les tipologies d’usuaris. En aquest sentit, els preus dels bitllets d’anada i tornada en el cas dels adults (+ de 14 anys) serà de 15,00 € i els infants (de 4 a 13 anys) de 10,00 €. Pel que fa als menors, l’accés al Cremallera és gratuït.

 

Durant el mes de maig i tota la temporada d'estiu 2022, el bitllet del Cremallera també inclourà el bitllet del Telefèric Coma del Clot, que s’enfila fins a l’Alberg del Pic de l’Àliga, situat a 2.170 metres d’alçada. Les persones usuàries, a més, podran accedir a un mirador amb espectaculars vistes de la vall i els pics l'envolten.

 

Les persones usuàries podran accedir durant tot el mes de maig a la Basílica, l’espai de recer espiritual de la vall, i visitar les exposicions "Noranta anys d'història. El Cremallera de Núria", 'Memòries de Neu', i l'Audiovisual "La vall dels 5 elements".

 

A mesura que es vagi fonent la neu, l’estació de Vall de Núria, operativa els 365 dies de l’any, anirà oferint les habituals activitats i esdeveniments d’estiu, així com també els serveis d’allotjament i restauració, a les persones visitants.

 

Els bitllets del Cremallera de Núria a preu reduït es poden adquirir a la botiga online.

 

COMPRA ARA EL BITTLET EN PROMOCIÓ

 

El Cremallera de Núria ofereix durant tot el mes de maig el bitllet al 50%
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.