972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

 

Notícies

Neix el Club Pirineu365 d'FGC Turisme per a promoure l'ús de les estacions de muntanya al llarg de tot l'any

Data de la notícia: 05-07-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC Turisme, Club PiriNeu 365, temporada 2022-2023

Fomentant l'ús de les estacions de muntanya tot l'any

El Club Pirineu365 és una iniciativa impulsada per FGC Turisme, amb l'objectiu fomentar l'ús de les estacions de muntanya durant tot l'any, proporcionant beneficis i avantatges únics als seus membres per incentivar la pràctica esportiva i el gaudi de la natura al Pirineu.

El Club Pirineu365 és un nou club destinat als aficionats de l'esquí, el senderisme, el ciclisme i altres activitats a l'aire lliure que desitgen explorar la muntanya durant els 365 dies de l'any. Aquest club està especialment dissenyat per als clients de les estacions de muntanya d'FGC, incloent La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot Esquí, Port Ainé i Boí Taüll.

Un dels principals avantatges del Club Pirineu365 és millorar l'experiència de gestió per als seus membres. Amb un sol registre, els socis poden reservar fàcilment en línia forfets, bitllets i altres serveis a les estacions de muntanya, evitant cues i estalviant temps. L'àrea personal dels membres permet la gestió ràpida i convenient de totes les comandes amb un sol clic, facilitant així l'experiència per a tota la família.

El Club Pirineu365 també comparteix els valors de sostenibilitat i preservació del medi ambient promoguts per FGC. Amb l'objectiu de reduir l'impacte ecològic, el club fomenta la reutilització del suport Pirineu365, una targeta que permet l'accés a diverses estacions de muntanya i remuntadors mecànics durant la temporada d'estiu.

FGC Turisme ha organitzat amb èxit diverses jornades en col·laboració amb les estacions de muntanya per presentar el Club Pirineu365 als seus membres. Les jornades celebrades a Vall de Núria i La Molina han comptat amb la participació de centenars de persones, que han tingut l'oportunitat de descobrir les emocionants activitats d'estiu i els avantatges exclusius que ofereix el Club Pirineu365 durant aquesta temporada.

L'última activitat de presentació del Club Pirineu365 tindrà lloc a Vallter el proper 16 de juliol. Durant aquest esdeveniment, els assistents gaudiran d'activitats dirigides de ciclisme i senderisme familiar, creant una experiència inoblidable per a tots els membres del club.

 

Neix el Club Pirineu365 d'FGC Turisme per a promoure l'ús de les estacions de muntanya al llarg de tot l'any
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.