972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Actualitat 

Esdeveniments

04
Set

Pyrenées Stage Run

04/09/22
Compartir aquest esdeveniments

Sisena edició d'aquesta cursa de 7 dures etapes del Pirineu català, des de Núria fins a la Vall d'Aran.

La Pyrenees Stage Run és una cursa de 7 etapes que s'inicia a Ribes de Freser i finalitza a Salardú, de fet l’entorn de Núria acollirà la primera etapa en la seva totalitat i l'inici de la segona etapa, que té sortida a Queralbs. Tindrà lloc del 4 a l'11 de setemnbre. L'objectiu d'aquesta aventura a l'alta muntanya consisteix a creuar un sector dels Pirineus seguint el clàssic GR11 i passant per uns paratges espectaculars que us deixaran sense paraules.

 

Aquesta cursa-travessa s’està convertint en una cursa turístico-esportiva de caràcter internacional, on els corredors volen conèixer un nou país, un nou paisatge, a base de recórrer les nostres muntanyes des de la perspectiva esportiva. La participació a la PSR serà en equips de 2 o 3 corredors, que hauran de seguir el recorregut amb GPS. A més, hi haurà el marcatge tradicional amb cintes i les pròpies marques ja existents del GR11.

 

La competició preveu dues opcions d’inscripció: la bàsica sense allotjament però amb el sopar de cada inclòs i l'experiència completa amb l’allotjament en hotels inclòs.

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.