972 732 020
Informació: 972 732 020
Atenció Comercial: 932 041 041
Hotel i restauració: 972 732 000

Actualitat 

Esdeveniments

26
Mai

Ioga de lluna plena

26/05/24
Hora: 9.00 a 11.00 h
Lloc: Recepció de l'Hotel de Vall de Núria
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

Ioga sota la llum de la lluna? I per què no?

La lluna plena que il·lumina la fosca nit ens invita a posar llum a la obscuritat. Així com influeix en l’aigua de la Terra amb la seva força d’atracció en forma de marees, també influeix en nosaltres, recordem que som un 65% d’aigua!


És un període on podem sentir les emocions a flor de pell, per això és ideal crear espais que ens ajudin expressar-les i sentir-les de forma amable amb nosaltres i amb les altres persones. És bon moment per sembrar, cuidar-se i respirar al aire lliure. Per això realitzarem una pràctica de ioga suau connectant amb el segon chakra (svadhistana) amb obertures de malucs i moviments fluids en forma d’onades. El seu element és l’aigua, és el centre energètic relacionat amb la sexualitat, les emocions, la sensació, el moviment i les cures. Així doncs serà un espai de ioga per deixar fluir, agrair i compartir des del cor.

 

Aquesta activitat, organitzada per l'Hotel Vall de Núria, té un preu de 5,00 €, però es gratuïta per a les persones allotjades a l'Hotel i Apartments de Vall de Núria. Per a més informació i reserves trucar a la recepció de l’Hotel Vall de Núria al 972 73 20 00.

 

Peu de la fotografia: LAURA F.DAUNAS.

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vall de Núria
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.