EL CAMÍ VELL
A VALL DE NÚRIA
La cursa virtual. Senderisme 2.0

Us convidem a conèixer d'una manera diferent el "Camí Vell" de Queralbs a Núria, un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d'un entorn natural únic d'alta muntanya.


Muntanyencs, corredors, famílies, parelles..., us proposem una magnífica oportunitat de conjugar esport, tradició i natura.


PER QUÈ ÉS UNA CURSA VIRTUAL?

Una cursa diferent, no té data ni horari, la podreu fer el dia que vulgueu i a l'hora que us vagi millor, sols o acompanyats, però sempre us podreu mesurar tant amb la resta de competidors com amb nosaltres mateixos.
Entre els mesos de maig i octubre la pots fer les vegades que vulguis i és virtual perquè competeixes amb tots i amb ningú.


Viuràs una experiència única, perquè gaudiràs de vistes meravelloses, perquè pots triar el moment i la companyia, perquè trobaràs tarteres, balmes, miradors, marrades, gorgues, salts d'aigua... tot un espectacle.

COM FUNCIONA EL SISTEMA?

EN INTRODUIR EL XIP A L'APARELL DE SORTIDA SENTIREM UN SENYAL I COMENÇARÀ A COMPTAR EL TEMPS.
Pel camí trobareu 4 punts de control en els quals també haureu de validar el vostre pas introduint el xip. En arribar a Núria trobareu l'últim punt de control/arribada, una vegada validat el pas ja haureu acabat la cursa.

UNA CURSA OBERTA A TOTS AQUELLS QUE ACCEPTIN EL NOSTRE REPTE.


És una cursa pensada tant per aquells que volen passejar sols o en companyia i desitgen un record que certifiqui el seu pas pel camí (temps, distància, desnivell,...), com per a aquells que els agrada córrer o caminar tot fent exercici i a la vegada observant l'espectacle que la natura els ofereix.
És per aquells que busquen la superació personal tot procurant fer el camí en el menor temps possible, per aquells corredors que en els seus entrenaments necessiten una referència per controlar la seva progressió o, també, per aquells que tenen un gran esperit competitiu i volen guanyar una cursa emblemàtica com poques.


QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ?

  • Lloguer del xip
  • Ampolla d'aigua (a l'arribada a l'oficina d'informació de Vall de Núria)
  • Diploma de participació (per imprimir des de la web)
  • Díptic informatiu de la cursa virtual
  • Plànol del Camí Vell
MIQUEL ROBLES
FIGUERES
1r Classificat
Temps Total:
2h 3m 15s
TONI ROBLES
FIGUERES
2n Classificat
Temps Total:
2h 3m 23s