972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

Descobreix Vall de Núria 

App de Vall de Núria

 • L'App de l'estació d'esquí i muntanya de Vall de Núria ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació.

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.


  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Vall de Núria, etc.

   

  Descobreix totes les possibilitats que t'ofereix l'App de Vall de Núria a la plana de presentació de My Skitude

  • Informació

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vall de Núria (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació.

  • Xarxes i 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vall de Núria per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • Concursos

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

  • Geolocalització

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Vall de Núria ( serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • Tracks i GPS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

  • Repte SKITHON FGC

   Repte SKITHON FGC

   Registra el màxim de quilòmetres esquiats a qualsevols de les estacions del Grup FGC durant aquesta temporada (del 30/11/2018 fins al 15/04/2019).

   L'esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula serà premiat amb un Forfet de Temporada de La Molina - Grup FGC vàlid per la temporada 19-20.

    

   A més, entre tots els participants en el repte, només pel fet d’haver enregistrat tracks a les nostres estacions, entraran automàticament al sorteig de 5 forfets de dia dobles per a la temporada 19-20.

    

   Com iniciar el teu repte?

   - Apunta't aquí 

   - Registra tots els teus dies d'esquí amb el Tracker GPS

   - Finalitzat aquest període, el guanyador s'anunciarà pels canals convencionals d'Skitude, email, Facebook i Twitter.

 • Endinsa't en el mapa interactiu de Vall de Núria!

  Skitude incorpora per aquesta nova temporada els mapes en 3D per a què trobis de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app de Vall de Núria!

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.