972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Notícies

Els trens turístics del Grup FGC tanquen novembre amb xifres rècord

Data de la notícia: 05-12-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Tren del ciment, cremallera de Montserrat, cremallera de Vall de Núria, Tren dels Llacs

Tots els trens turístics gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han tancat el mes de novembre amb xifres superiors respecte a les obtingudes durant el mateix mes de l’any passat.

Els trens del Grup FGC (Cremallera de Vall de Núria, Cremallera i Funiculars de Montserrat, Tren del Ciment i Tren dels Llacs) ofereixen al seu visitant no només un trasllat a llocs de gran bellesa i interés, si no, també l’experiència del propi viatge, no només de la destinació.

El Cremallera i Funiculars de Montserrat bat el seu rècord històric amb 1.1 milions de vistants i un creixement del 22% demostrant així l’interés en l’anomenada muntanya sagrada i el seu patrimoni històric, natural i cultural.

Un altre cremallera, el de Vall de Núria, que es planteja com únic mitjà d’accés a l’estació, amb un recorregut de 12,5 kms i que salva un desnivell de 1.000 metres, també ha comptat amb una pujada del 3%, amb un total de 286.307 passatgers que es desplaçaren a aquesta vall enclaustrada, rodejada de natura.

L’Història feta tren, el Tren del Ciment, una petita locomotora de principis de segle XX, que en el passat unia l’antiga fàbrica de ciment Asland amb Guardiola de Berguedà, també ha tingut la seva major ocupació en tota la seva historia.

El tren, que en l’ actualitat realitza un trajecte de tan sols 3,5 kms visitant punts turístics tant interessants com els Jardins Artigues o el Museu del Ciment, ha sigut visitat per 26.821 persones, un 18% més respecte a l’any anterior.

Finalment, el Tren dels Llacs, tren que inicia el seu recorregut a Lleida i que finalitza a Pobla de Segur, pasant per 41 túnels, 31 ponts de precioses vistes i 4 llacs, ha obtingut aquest any 7.258 visitant, amb una tasa d’ocupació del 99%.

Els trens turístics del Grup FGC tanquen novembre amb xifres rècord
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.