972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Notícies

Regalem un paquet d'SkiTren per a 4 persones!

Participa del 13 al 21 de Febrer
Data de la notícia: 13-02-2019
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Ski Tren, Vall de Núria, Sorteig

Vols venir a esquiar amb els teus amics o família? Participa al nostre sorteix i podràs guanyar un paquet SkiTren per a 4 persones!

En que consisteix el premi?

1 paquet “SkiTren” per a 4 persones, a sortejar entre els participants que completin el formulari. El “Pack SkiTren” serà bescanviable a l’estació de Rodalies que es desitgi de la línea R3, per 4 bitllets de tren, 4 bitllets de tren cremallera i 4 forfets d’1 dia, a utilitzar per 4 persones diferents el dia del bescanvi durant la temporada 2018-19.

 

 

Com participar?

 

Fes clic a aquest enllaç, omple el formulari de registre i participaràs automàticament al sorteig. Podran participar al concurs tots els usuaris que hagin completat correctament el formulari de registre online (nom, cognoms i correu electrònic).

 

Vols tenir més oportunitats? Comparteix el sorteig amb les 4 persones amb les que anaves a compartir el premi, tindreu més possibilitats!

 

 

Fins quan pots participar?

 El sorteig serà vigent del dimecres 13 de febrer al dijous 21 a les 23:59h. El guanyador s’escollirà a l’atzar i s’anunciarà el divendres 22 a la web i xarxes socials de Vall de Núria.

 

Pots consultar les Bases Legals al mateix formulari.

 

Regalem un paquet d'SkiTren per a 4 persones!
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.