972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Notícies

Anticipa't a l’hivern i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria

Per a reserves realitzades del 16 d’octubre al 19 de novembre
Data de la notícia: 21-09-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Hotel Vall de Núria

Vall de Núria vol premiar als visitants més previsors i s'anticipa a la temporada d’hivern  oferint un 20% de descompte en les estades en els paquets 'Esquí' i 'Al Vostre Gust'.

La promoció serà vàlida per a reserves fetes via web entre els dies 16 d’octubre i 19 de novembres, ambdós inclosos, i per estades efectives entre el 5 de desembre i el 28 de març de 2018 (excepte del 22 de desembre al 6 de gener), sempre subjecte a disponibilitat de places en el moment de realitzar la reserva i a partir de dues nits a l'Hotel Vall de Núria en l’estada ‘Esquí”, no sent aplicable aquesta als Apartaments Vall de Núria.

 

La promoció inclou tot el que inclou el programa d'estada de l'Hotel Vall de Núria 'Al Vostre Gust’ en el cas d’aquesta estada, i en el cas del paquet ‘Esquí’ incloent-hi també el forfet, amb el règim de pensió escollit en el moment de fer la reserva.

 


Tan sols s'aplicarà la promoció a les reserves realitzades a través del web. En cas de dubte podeu consultar amb la central de reserves per telèfon al 932 041 041 o al mail [email protected]

 

Vall de Núria et proporciona tot el que és necessita per gaudir i aprofitar l’hivern al màxim, amb la família, amics, parella o en solitari. No t'ho perdis!

 

Més info aquí!

Anticipa't a l’hivern i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.