972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Descobreix Vall de Núria 

App de Vall de Núria

 • Amb l'App de Vall de Núria podreu conèixer en temps real tota la informació i compartir i millorar l'experiència a l'estació, tant a l’hivern com a l’estiu.

  Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, tenir accés directe a les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, conèixer horaris del Cremallera, fer compra de bitllets i combinats i gestionar altres reserves en allotjament. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos i reptes entre els seguidors per a gaudir de Vall de Núria. 

  • Informació

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vall de Núria (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l’estiu.

  • Xarxes i 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vall de Núria per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • Concursos

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

  • Geolocalització

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Vall de Núria (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • Tracks i GPS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vall de Núria: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.