972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

No t'ho perdis! 

Ofertes i promocions

Viu l'experiència única d'un viatge especial per a recordar

Un viatge d'època amb el cotxe saló

Endinsa't en una altra època amb les millors comoditats.

Realitza el trajecte amb el cremallera fins a Núria amb el nostre cotxe saló d'època, un cotxe considerat de luxe, decorat amb materials nobles. Al seu interior disposa de 18 butaques mòbils que permeten observar més bé el paisatge.

Aquest cotxe només circula en ocasions especials i, entre altres personalitats, ha transportat els integrants de la redacció de l'Estatut d'Autonomia del 1932 i personatges del món de la política, la cultura, l'esport, la comunicació i l'església.

Un viatge amenitzat amb una explicació detallada dels principals punts del recorregut, i acompanyat amb cava i pastes, que convertiran el trajecte en si, i l'arribada a Núria, en una celebració.

Visita Núria al teu aire, gaudeix de les múltiples activitats per a, a continuació, dinar a la Cabana dels Pastors o al restaurant de l'Hotel, on gaudireu d'una cuina selecta en un entorn acollidor i privilegiat.

 

Inclou:

  • Trajecte d'anada en el cotxe saló
  • Guiatge durant el trajecte
  • Dinar a la Cabana dels Pastors o al restaurant de l'Hotel

 

Horaris d'ús:

11.00h - Rebuda i visita a l'exposició del material mòbil de Ribes-Vila

11.26h - Inici del trajecte fins a Vall de Núria, amenitzat amb comentaris sobre els diferents punts del recorregut i acompanyat amb cava i pastes

14.00h - Dinar a la Cabana dels Pastors o al restaurant de l'Hotel

 

Condicions:

  • Baixada per lliure amb el cremallera

  • Activitat disponible tots els diumenges a partir del 19 de maig fins el 27 d'octubre (excepte l'agost), i l'1 i 8 de setembre.
  • Aquesta oferta només es pot comprar per internet
  • Aquesta reserva conté un bitllet electrònic e-tiquet per al tren Cremallera de Vall de Núria. El bitllet electrònic permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren, sense haver de passar per la taquilla. Per accedir-hi caldrà presentar-lo a l’agent d’estació en el moment de l’embarcament.
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.