972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Legal

 • Avís Legal

  Titularitat

   

  Els dominis de les explotacions turístiques del Grup FGC www.lamolina.cat, www.espotesqui.cat, www.portaine.cat, www.lamolina.cat, www.vallter2000.cat, www.trendelciment.cat, www.trendelsllacs.cat, www.skipallars.cat, www.turismefgc.cat, www.valldenuria.cat i www.cremallerademontserrat.cat són dominis d’Internet titularitat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

  Responsable

  FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, amb CIF Q0801576J i domicili al carrer dels Vergós, 44, 08017 - Barcelona. Telèfon: +34 933 66 30 00. Dades de contacte del DPD: [email protected].

   

  Copyright i drets de propietat intel·lectual

  Tots els continguts, marques de serveis i logotips inclosos en aquest web són propietat exclusiva d’FGC. També ho són el disseny, l’organització i la presentació de tots els continguts. Se’n prohibeix la utilització sense permís previ d’FGC. També se’n prohibeix la reproducció, la duplicació, la còpia, la venda, la revenda o l’aprofitament amb finalitats comercials. La infracció donarà lloc a les accions civils o penals que s’escaiguin, d’acord amb les lleis i els tractats internacionals en vigor.

  La totalitat del contingut d’aquest web, ja siguin textos, imatges, sons, fitxers, marques, logotips o qualsevol altre element i forma de presentació, i els programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i utilització estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual titularitat d’FGC. Es prohibeix la modificació, la còpia, la reproducció, la descàrrega, la transmissió, la distribució o la transformació dels continguts sense l’autorització del titular.

  L’accés al web no implica, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren. Alguns dels continguts del web poden ser descarregats per l’usuari, sempre que sigui per a ús privat i sense finalitats comercials.

   

  Confidencialitat

  FGC es compromet a mantenir les dades que se’ns facilitin amb la màxima confidencialitat i a no cedir-les a tercers.

  Les dades personals només es recopilaran amb el consentiment de l’interessat, quan aquest consentiment sigui necessari per justificar el tractament i amb les finalitats exposades en el formulari corresponent.

  Les dades que se’ns facilitin a través de qualsevol dels formularis del web o aquelles que són necessàries per poder fer ús de les aplicacions del web no seran destinades a una altra finalitat ni seran cedides a tercers, excepte per obligació legal, d’acord amb els principis de confidencialitat i protecció de dades de caràcter personal del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i amb la resta de normativa vigent relativa a protecció de dades personals.

   

  Drets

  Vostè té dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Aquests drets es poden exercir enviant un correu electrònic al responsable que figura a l’encapçalament de la clàusula. També pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

   

  Continguts

  FGC vetlla per evitar errors en els continguts que es publiquen en aquest web i es reserva el dret de modificar els continguts en qualsevol moment. FGC no es responsabilitza de les conseqüències que es puguin derivar de les errades en els continguts que puguin aparèixer en aquest web proporcionats per tercers.

  Es prohibeix qualsevol comunicació o transmissió de continguts que infringeixi els drets de propietat de tercers i continguts que siguin amenaçadors, obscens, difamatoris, pornogràfics, xenòfobs, atemptatoris contra la dignitat de la persona o els drets de la infància, la legalitat vigent o qualsevol conducta que inciti o constitueixi la realització d’una ofensa penal.

  Així mateix, es prohibeix la inclusió i la comunicació de continguts, per part dels usuaris, que siguin falsos o inexactes i que indueixin o puguin induir a error la resta d’usuaris o el personal d’FGC, en particular els continguts que estiguin protegits per qualsevol dels drets de propietat intel·lectual o industrial.

  FGC pot prohibir l’accés a aquest web de qualsevol usuari que dugui a terme qualsevol de les conductes esmentades en paràgrafs anteriors, que no són limitadors.

  FGC pot oferir enllaços, directament o indirectament, a recursos o llocs d’Internet que estiguin fora d’aquest web. La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa i no constitueix una invitació a la contractació dels productes o serveis que s’ofereixin al web de destinació.

  En cas que hi hagi qualsevol discrepància entre la informació administrativa facilitada a través d’aquest web i els documents que constitueixen l’origen de la informació, preval allò que s’indica en aquests últims documents, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut.

  No es permet modificar aquest web.

   

  Galetes

  En aquest domini utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerarem que n’accepta la instal·lació i l’ús.

   
  Què són les galetes?

  Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a unes pàgines web determinades. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, es poden fer servir per reconèixer l’usuari.

  El navegador de l’usuari memoritza galetes al disc dur únicament durant la sessió actual, ocupen un espai de memòria mínim i no perjudiquen l’ordinador. Les galetes no contenen cap mena d’informació personal específica, i la majoria s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió del navegador (les anomenades galetes de sessió).

  La majoria dels navegadors accepten com a estàndard les galetes i, amb independència d’aquestes galetes, a la configuració de seguretat permeten o impedeixen les galetes temporals o memoritzades.

  Segons quina sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin se’n poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers. També hi ha una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, i en aquest cas es pot tractar de galetes de sessió o galetes persistents. Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental. Per a més informació, pot consultar la Guia sobre l’ús de les galetes de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

   
  Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

  - Galetes d’anàlisi: són aquelles galetes que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i, d’aquesta manera, fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que posem a la seva disposició.

  Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupat per Google, que permet mesurar i analitzar la navegació a les pàgines web. Al seu navegador podrà observar cinc galetes d’aquest servei: _utma, _utmb, _utmc, _utmv i _utmz. Són galetes pròpies, de sessió i d’anàlisi. En pot trobar més informació i inhabilitar l’ús d’aquestes galetes a l’adreça següent:

  http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html

  A través de l’analítica web s’obté informació relativa al nombre d’usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i la repetició de les visites, la durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta el servei, l’idioma, el terminal que utilitza o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Aquesta informació possibilita un servei millor i més apropiat per part d’aquesta pàgina web.

  - Galetes de tercers: la nostra pàgina web utilitza serveis de tercers que permeten millorar els serveis oferts. És el cas de Facebook (Lu, cuser, csm, fr, s, xs), amb la finalitat de poder mesurar les audiències en els continguts i oferir posteriorment recomanacions sobre els productes i els serveis a l’aplicació (es pot trobar més informació sobre l’ús de galetes de Facebook i com se’n pot suprimir l’activitat a www.facebook.com/help/cookies) i de Google Maps, que utilitza galetes per visualitzar ubicacions geogràfiques, que són gestionades completament per Google (http://www.google.es/intl/es/policies/).

   
  Acceptació de la política de galetes

  L’usuari accepta expressament, per a la utilització d’aquest lloc web, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats que s’han esmentat més amunt. Així mateix, manifesta que coneix la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada amb aquesta finalitat al seu navegador. No obstant, aquesta opció de bloqueig de galetes al seu navegador pot no permetre l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

  D’aquesta manera, li mostrem informació sobre la política de galetes a la part superior de les pàgines del lloc web perquè en sigui conscient. Davant d’aquesta informació, és possible dur a terme les accions següents:

  • Amagar aquest missatge. S’oculta l’avís a la present pàgina.
  • Modificar la configuració. Pot obtenir més informació sobre què són les galetes, conèixer la política de galetes i modificar la configuració del seu navegador.
   
  Com es poden bloquejar o eliminar les galetes?

  Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al seu ordinador:

  Si té dubtes sobre aquesta política de galetes, pot contactar amb nosaltres a [email protected].

   

  Navegació, seguretat i exclusió de responsabilitat

  FGC no garanteix l’absència de virus o altres elements que puguin causar danys als sistemes informàtics, als documents electrònics o als fitxers d’usuaris d’aquest web o de webs de tercers, per la qual cosa no es responsabilitza dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes. FGC no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest web.

  Aquest avís legal és aplicable únicament a la informació recollida i als serveis prestats a través del web d’FGC.

  FGC no garanteix ni es responsabilitza que l’accés al web sigui ininterromput o estigui lliure d’errors i no es fa responsable dels perjudicis que puguin sorgir per l’accés i l’ús d’aquest web.

   

  Temps de conservació de les dades

  Les dades es conservaran fins que siguin necessàries d’acord amb la finalitat per a la qual han estat recollides o el temps determinat per les diferents disposicions legals.

   

  Legislació aplicable i tribunals competents

  Els termes i les condicions que regeixen aquest web, com també les relacions que se’n puguin derivar, estan protegits i es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per les lleis de caràcter autonòmic, estatal o europeu que siguin aplicables.

Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.