972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Anticipa't a l'estiu i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria

A partir del 2 de juny i estades fins a l'1 de novembre!
Data de la notícia: 02-06-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Hotel Vall de Núria

Escull una escapada d'estiu al teu gust i estalvia un 20% en la teva estada del paquet 'A Vostre Gust' i 'Multiactivitats'.

Vall de Núria premia als visitants més previsors i s'anticipa a la temporada d'estiu oferint un estalvi del 20% en les reserves amb allotjament a l'Hotel Vall de Núria. 

 

La promoció serà vàlida per a reserves fetes del 2 al 30 de Juny i per a estades efectives realitzades del 2 de juny a l'1 de Novembre, sempre sota petició i a partir de 2 nits a l'Hotel Vall de Núria i els Apartaments en les estades Vostre Gust i Multiactivitats.La promoció inclou el cremallera, l'hotel amb esmorzar i la visita al centre d'interpretació des de només 48€ i és adequada per a tothom: famílies, amics, parelles o en solitari. Reserva ara la promoció i regala durant l'estiu l'inoblidable experiència de visitar aquest indret.L'estació de Vall de Núria pronostica una temporada amb moltes activitats, i ofereix un paisatge únic de tota la preciosa vall. L'estació durant l'estiu, vestida de colors, mostra unes vistes magnífiques que no deixen a ningú indiferent.

 

Tria les escapades al teu gust i gaudeix d'un estiu per a tots a la Vall de Núria!

 

VEURE PROMOCIÓ

Anticipa't a l'estiu i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.