972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Grup FGC presenta la seva temporada d'estiu 2018

Data de la notícia: 19-06-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Vall de Núria, La Molina, Vallter 2000, Port Ainé, Espot, Tren del Ciment, Cremallera de Montserrat

Durant l'acte de presentació, celebrat al MACBA, el president del Grup FGC, Enric Ticó, la directora comercial de la divisió de Turisme i Muntanya, Laura Vives, i el director de la divisió de Turisme i Muntanya, Toni Sanmartí, van exposar les novetats de la temporada d'estiu en les seves explotacions de muntanya i trens turístics. 

La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé engeguen una nova temporada d’estiu amb un grapat d’intenses i divertides activitats al llarg del Pirineu Català per a tots els públics, nous forfets per esprémer al màxim totes les possibilitats que brinden, així com millores en les seves instal·lacions. Amb tot, un estiu més, aposten per una política de preus adaptada a les necessitats i característiques dels usuaris.

 

La Molina

Va començar la temporada d’estiu el passat dissabte 9 de juny i obrirà tots els caps de setmana d’aquest mes. A partir de l’1 de juliol, estarà en funcionament diàriament fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana i el pont del 22 al 25. A l’octubre es podrà visitar els caps de setmana del 6 i 7 i el pont del 12 al 14. 

Com a novetat, es presenta el paquet La Molina Non Stop +, un nou paquet que a banda d’incloure tots els serveis de La Molina Non Stop (Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tenis i fitness. Forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia), se li sumen 1 cop circuit blau o circuit infantil al parc d’aventura als arbres i ús il·limitat als inflables.

 

Vall de Núria

Enguany presenta “Un viatge d’època amb el cotxe saló”, que es podrà fer els dissabtes de juliol, setembre i fins al 13 d’octubre. El trajecte es durà a terme amb el cotxe saló del Cremallera, considerat de luxe i decorat amb materials nobles, el qual només circula en ocasions especials. Al llarg de la seva història ha transportat destacades personalitats, com els integrants de la redacció de l’Estatut d’Autonomia del 1932 i personatges del món de la política, la cultura, l’esport, la comunicació i l’església. Durant el viatge, els usuaris podran admirar el paisatge com mai abans, gràcies a les seves 18 butaques mòbils, mentre escolten les característiques més importants dels principals punts del recorregut. A l’arribada a Núria, podran gaudir d’una degustació al Rebost.

 

Vallter 2000

Vallter 2000 engegarà la temporada d’estiu el proper dissabte 21 de juliol i fins a l’11 de setembre, amb l’obertura del Telecadira panoràmic per visitar el naixement del riu Ter i poder arribar al Balcó de la Costa Brava: un mirador ubicat a 2.535 metres d’altitud, el punt més alt de l’estació. La seva increïble situació proporciona una meravellosa panoràmica, que permet contemplar la Badia de Roses.

L’estació, situada a la comarca del Ripollès, dins d’un cercle d’origen glacial (Morens – Ull de Ter) i a 2.000 metres, és el destí ideal per fer sortides de senderisme amb la família i gaudir de les rutes pel cercle de Morens. Els mesos d’estiu oferirà activitats a l’aire lliure, emmarcades en un paratge incomparable. Entre les principals propostes que s’hi poden fer, destaquen els viatges amb Telecadira.

 

Espot i Port Ainé

Port Ainé iniciarà la temporada d’estiu els caps de setmana de juliol i a partir del dilluns 16 d’aquest mes obrirà cada dia, ininterrompudament, fins al diumenge 2 de setembre. L’horari serà de 10.00 h a 18.00 h.

Aquesta temporada, l’estació de Port Ainé compta amb la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, amb 18,6 quilòmetres de pujada i un desnivell positiu de 1.228 m. Durant aquest estiu es realitzarà a través de l’APP de Port Ainé.

Paral·lelament, l’estació d’Espot acollirà l’activitat de Kilòmetre Vertical (KV) de la Vall de Peguera, que surt des del poble d’Espot i arriba fins al refugi Josep Maria Blanc.

 

Cremallera de Montserrat i Tren del Ciment

Aquest any, Cremallera de Montserrat arriba a l'estiu amb una gran novetat respecte a la venda dels seus tickets combinats, ja que obrirà la seva botiga online per poder obtenir-los més fàcilment.

Per la seva banda, el Tren del Ciment celebra enguany l'Any Güell, homenatge al important empresari Eusebi Güell i al seu llegat a l'Alt Berguedà. 

 

 

Grup FGC presenta la seva temporada d'estiu 2018
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.