972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Vall de Núria acull la GastroPirineus, unes jornades professionals dedicades a la cuina i gastronomia pirinenca

29 i 30 d'Abril
Data de la notícia: 28-03-2019
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Vall de Núria, GastroPirineus, GastroEvents

Una vintena de cuiners i professionals de primera línia i prestigi seran els protagonistes de la 4a edició de GastroPirineus que tindrà lloc a la Vall de Núria.

El GastroPirineus 2019 es celebrarà a Vall de Núria, continuant amb la seva itinerància per les comarques del Pirineu.

Les Jornades Professionals dedicades a la cuina i gastronomia pirinenca i el tradicional “Sopar de les Estrelles”, tindran lloc a l’Hotel la Vall de Núria els propers dies 29 i 30 d’abril

Novament entre la vintena de cuiners, professionals i ponents que hi participen, hi ha representat tot el Pirineu Català, des de la Val d’Aran fins al mateix Ripollès, a més d’Andorra i els Pirineus Orientals.

 

Un programa intens que comptarà amb la presència de prestigiosos cuiners d’arreu de Catalunya i sud de França com: Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar) 2* Michelin, Núria Bonet de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya), Carles Gaig de Can Gaig (Barcelona) 1* Michelin, Pere Arpa de Ca l’Arpa (Banyoles) 1* Michelin, Jeroni Castell de Les Moles (Ulldecona) 1* Michelin, Marc Agud de La Solana (Ripoll), Pere Planagumà de la Taverna Rom (Roses), Ada Parellada de Semproniana (Barcelona), Joan Pallarès de Can Boix (Peramola), Martina Puigvert de Les Cols (Olot) 2** Michelin, Víctor Torres de Les Magnòlies (Arbúcies) 1* Michelin, Carles Flinch de Can Manel (Andorra la Vella), Julien Blaya del Restaurant La Senyera de Vilafranca del Conflent, Francesc Rovira de la Fonda Xesc (Gombrèn) 1* Michelin, Toni Sala de la Fonda Sala (Olost) 1* Michelin, i Iker Erauzkin del Restaurant Uma (Barcelona)

 

Sessions de cuina en directe que posaran en valor el producte de proximitat i la cuina tradicional i actual del Pirineu. La sessió inaugural anirà a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda, i la seguiran cuineres i cuiners que sols o aparellats aniran presentant i elaborant les seves propostes culinàries amb productes de proximitat dels seus respectius territoris. GastroPirineus convida a col·lectius, escoles, professionals del sector de la cuina i la restauració, a ser presents a les jornades i profunditzar en els productes del territori pirinenc i conèixer com els diversos professionals els tracten a la cuina.

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Hotel Vall de Núria, han posat tots els mitjans per acollir les jornades professionals de GastroPirineus, oferint preus especials per l’accés amb cremallera, ampliant horaris dels mateixos, i oferint preus especials pels àpats i l’allotjament a tots els assistents a les jornades.

 

GastroPirineus compta amb una web exclusiva on es pot consultar tota la informació actualitzada de les jornades www.gastropirineus.com

Vall de Núria acull la GastroPirineus, unes jornades professionals dedicades a la cuina i gastronomia pirinenca
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.