972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Nous Cursos - Sortides de Fotografia de Tardor a Vall de Núria

5-6 i 19-20 d'octubre
Data de la notícia: 19-09-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: curs de fotografia, vall de nuria, tardor

Aquesta tardor arriba una nova proposta a la Vall de Núria de la mà del fotògraf paisatgístic Jordi Rulló. Aprèn els secrets clau per a fer les millors fotografies els propers caps de setmana del 5-6 i el 19-20 d'octubre 

La fotografia de paisatges tardorencs permet captar la màgia de llums, ombres i colors que només es poden veure en aquesta època de l'any. Vall de Núria és un escenari ideal per a aquest tipus d'experiència.

 

Jordi Rulló, fotògraf professional i guia de muntanya, està especialitzat en fotografia outdoor i d'acció i serà l'encarregat de mostrar-vos els secrets, trucs i conduïr les sortides fotogràfiques.

 

Els cursos - sortides es duran a terme els propers caps de setmana del 5-6 i 19-20 d'octubre segons el programa adjunt (veure pdf) i estaran limitats a la participació de 15 persones màxim per convocatòria.

 

El curs comprèn l'allotjament en règim de mitja pensió a l'Hotel Vall de Núria en habitació estàndard (nits de divendres 5 o 19), bitllet de tren cremallera a/t Ribes - Vall de Núria, el curs i un aperitiu de cloenda el mateix dissabte. Tot per un preu tancat de 150€ / persona (acompanyants preu segons tarifes vigents)

 

Per més informació & inscripcions a l'esdeveniment truqueu a la Central de Reserves del Grup FGC al 932 041 041  amb referència "Curs de Fotografia de Vall de Núria" o envieu un correu electrònic a [email protected]

Nous Cursos - Sortides de Fotografia de Tardor a Vall de Núria
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.