972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Anticipa't a la primavera i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria

Fins el 3 de juny
Data de la notícia: 24-05-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Vall de Núria, Hotel Vall de Núria

Vall de Núria vol premiar als visitants més previsors i s'anticipa a la primavera  oferint un 20% de descompte en les estades en els paquets 'Multiactivitats' i 'Al Vostre Gust'.

La promoció serà vàlida per a reserves fetes via web abans del 3 de juny i per estades efectives entre el 24 de maig al 22 de juny sempre subjecte a disponibilitat de places en el moment de realitzar la reserva i a partir de dues nits a l'Hotel Vall de Núria no sent aplicable aquesta als Apartaments Vall de Núria.

 

La promoció inclou tot el que inclou el programa d'estada de l'Hotel Vall de Núria 'Al Vostre Gust’  i l’estada “Multiactivitats”, incloent estada, activitats i bitllets de cremallera.


Tan sols s'aplicarà la promoció a les reserves realitzades a través del web. En cas de dubte podeu consultar amb la central de reserves per telèfon al 932 041 041 o al mail [email protected].

 

Vall de Núria et proporciona tot el que és necessita per gaudir i aprofitar la primavera al màxim, amb la família, amics, parella o en solitari. No t'ho perdis!

 

Més info aquí

Anticipa't a la primavera i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.