972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

5è Festival Gollut: 'TPE: Travessa Integral del Pirineu amb esquís'

Data de la notícia: 13-10-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Festival Gollut, festival de muntanya, cinema de muntanya, tpe travessa integral del pirineu, travessa amb esquís, cinema compromès, cinema social

La 5ª edició del Festival Gollut ofereix a Vall de Núria la projecció del cinema de Muntanya 'La TPE: Travessa Integral del Pirineu amb esquís', en honor del 50 aniversari de la primera travessa amb esquís del Pirineu.

T’agrada la muntanya i el cinema social, vine a Vall de Núria!

 

T’esperem el dissabte 13 d’octubre a les 16:30h per la projecció del cinema de muntanya ‘'La TPE: Travessa Integral del Pirineu amb esquís', en honor als pròxims 50 anys de la primera travessa integral dels Pirineus amb esquís que realizaren Antoni Villena, Ferran Casanellas i Rocard Godia. Tot un exemple a seguir per les noves generacions d’esquiadors.

 

Aquesta projecció és un dels 200 projectes del Festival Gollut, referent en cinema compromès i fotoperiodisme social, que tifón temes tan preocupants socialment com el respecte pel medi ambient, l’activisme a favor dels drets humans i la diversitat de cultures.

 

Descompte del 50% del preu del bitllet del Tren Cremallera per inscripcions abans del 12/10 a les 20h a través del següent enllaç

 

 Per a més informació: http://www.festivalgollut.com

5è Festival Gollut: 'TPE: Travessa Integral del Pirineu amb esquís'
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.