972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Esdeveniments

29
Abr

4a edició de GastroPirineus - Sopar de les Estrelles

Del 29/04/19 al 30/04/19
Lloc: Hotel Vall de Núria
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

Una vintena de cuiners i professionals de primera línia i prestigi seran els protagonistes de la 4a edició de GastroPirineus que tindrà lloc a la Vall de NúriaNovament entre la vintena de cuiners, professionals i ponents que hi participen, hi ha representat tot el Pirineu Català, des de la Val d’Aran fins al mateix Ripollès, a més d’Andorra i els Pirineus Orientals.

El GastroPirineus 2019 es celebrarà el 29 i 30 d'abril a Vall de Núria, continuant amb la seva itinerància per les comarques del Pirineu. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Hotel Vall de Núria, han posat tots els mitjans per acollir les jornades professionals de GastroPirineus, oferint preus especials per l’accés amb cremallera, ampliant horaris dels mateixos, i oferint preus especials pels àpats i l’allotjament a tots els assistents a les jornades.

 

Un programa intens que comptarà amb la presència de prestigiosos cuiners d’arreu de Catalunya i sud de França com: Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar) 2* Michelin, Núria Bonet de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya), Carles Gaig de Can Gaig (Barcelona) 1* Michelin, Pere Arpa de Ca l’Arpa (Banyoles) 1* Michelin, Jeroni Castell de Les Moles (Ulldecona) 1* Michelin, Marc Agud de La Solana (Ripoll), Pere Planagumà de la Taverna Rom (Roses), Ada Parellada de Semproniana (Barcelona), Joan Pallarès de Can Boix (Peramola), Martina Puigvert de Les Cols (Olot) 2** Michelin, Víctor Torres de Les Magnòlies (Arbúcies) 1* Michelin, Carles Flinch de Can Manel (Andorra la Vella), Julien Blaya del Restaurant La Senyera de Vilafranca del Conflent, Francesc Rovira de la Fonda Xesc (Gombrèn) 1* Michelin, Toni Sala de la Fonda Sala (Olost) 1* Michelin, i Iker Erauzkin del Restaurant Uma (Barcelona)

 

Sessions de cuina en directe que posaran en valor el producte de proximitat i la cuina tradicional i actual del Pirineu. La sessió inaugural anirà a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda, i la seguiran cuineres i cuiners que sols o aparellats aniran presentant i elaborant les seves propostes culinàries amb productes de proximitat dels seus respectius territoris. GastroPirineus convida a col·lectius, escoles, professionals del sector de la cuina i la restauració, a ser presents a les jornades i profunditzar en els productes del territori pirinenc i conèixer com els diversos professionals els tracten a la cuina.

 

Les persones que pernoctin a l'Hotel Vall de Núria, el bitllet de tren està inclòs en el preu de l'hotel. Els bitllets s'hauran de recollir al mostrador de Gastropirineus de l'estació de Ribes-Vila.

 

Sopar amb les estrelles - Dilluns 29 a les 21h

El plat fort de la jornada serà el sopar elaborat pels xefs dels restaurants:

(* Restaurant amb estrella Michelin)

  • Martina Puigverd - Les Cols**

  • Toni Sala - Fonda Sala *

  • Ada Parellada - Semproniana

  • Victor Torres - Les Magnolies*

  • Francesc Rovira - Fonda Xesc*

  • Pere Arpa – Ca l’Arpa*

 

GastroPirineus compta amb una web exclusiva on es pot consultar tota la informació actualitzada de les jornades www.gastropirineus.com

Tipus d'inscripció Preu Observacions
Estada GastroPirineus 107€ Preu per persona en hab doble. Suplement per habitació d'ús individual 10€
Jornades professionals 1 dia 30€ Els inscrits a les Jornades tenen un preu especial del bitllet al cremallera
Jornades professionals 2 dies 50€ Els inscrits a les Jornades tenen un preu especial del bitllet al cremallera
Sopar amb les estrelles 80€ Preu sense estada
Dinars de les Jornades a l'Hotel Vall de Núria 13€ Preu especial
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.