972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Notícies

De tren en tren, i viatjo perquè em toca

Pels dies 15 i 16 d'abril
Data de la notícia: 07-04-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: promoció, tren dels llacs, trens turístics

Sigues dels primers a viatjar als nostres trens turístics aquesta Setmana Santa i guanya per tu i els teus acompanyants un 2x1 per viatjar amb el Tren històric del Tren dels Llacs, un pla que no podràs deixar escapar!

Arriba la Setmana Santa i multitut de propostes de turisme actiu i de proximitat es plantegen com a opcions per a gaudir d'aquests dies festius. Els trens turístics de FGC constitueixen una opció molt atractiva per aquells que vulguin gaudir de l'entorn natura tot descobrint el territori i de pas fer-ho amb un mode de transport genuí i especial.

 

És per Setmana Santa que alguns d'aquests trens turístics inicien la seva temporada de servei. Aquest és el cas del Tren del Ciment, a la Pobla de Lillet, que comença el dissabte 8 d'abril i el Tren dels Llacs amb el seu tren històric, de Lleida a la Pobla de Segur; el proper dissabte 15 d'abril. Complementant aquests, el Cremallera i Funiculars de Montserrat i el Cremallera de Vall de Núria que estan en funcionament tot l'any.

 

Per a celebrar la posada en funcionament de tots els trens turístics, el Grup FGC llança la promoció "De tren en tren, i viatjo perquè em toca" per la qual regalarà als primers 10 compradors de bitllets** als trens turístics de FGC* d’aquest dissabte 8 d’abril un cupó 2x1 per a fer la visita amb un màxim de fins a 3 acompanyants al Tren dels Llacs aquesta Setmana Santa. 

 

El cupó - premi inclou un 2x1 en la compra dels bitllets del servei turístic del tren històric al Tren dels Llacs amb actuació teatral de benvinguda i degustació de coca de recapte tìpica de la zona*

 

Tota la informació sobre l’activitat (punt de trobada, horaris etc) la podran trobar al lloc web del Tren dels Llacs  o bé per telèfon al 93 366 45 53

 

 

*Els premiats seran assignats directament als centres de venda de bitllets i se'ls requeriran les dades personals (nom, cognoms, dni i telèfon i mail de contacte). Podran bescanviar la promoció 2x1 únicament per a realitzar el viatge els dies 15 i 16 d’abril de 2017. La capacitat de places adherides a la promoció està limitada a 30 places màxim el 15 d’abril i 60 places el 16 d’abril. S’haurà de fer reserva prèvia per telèfon al 93 366 45 53 a partir del dilluns 10 d'abril a les 12hrs identificant-se com a premiat de la promoció. Els premiats podran cedir el seu cupó descompte a un tercer tot comunicant-ho directament al telèfon 93 366 45 53. Es consideraran compradors amb dret al cupó a persones adultes que comprin qualsevol bitllet a tarifa de PVP a les taquilles dels trens turístics següents: Cremallera de Montserrat, Cremallera de Vall de Núria, Tren del Ciment.

** Les compres de bitllets s'hauran de fer a: Cremallera Vall de Nuria - Estació Ribes Enllaç, Cremallera de Montserrat - Estació de Monistrol Vila, Tren del Ciment - Estació de la Pobla de Lillet

De tren en tren, i viatjo perquè em toca
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.