972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

Actualitat 

Esdeveniments

02
Des

Excursió de Raquetes amb Lluna Plena

02/12/17
Hora: De 18:30 a 20:00 hrs
Lloc: Local OXINEU del Santuari de Vall de Núria
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

Els dies de lluna plena sortim amb les raquetes als peus i el frontal al cap en busca de la màgia de la muntanya il·luminada sota la llum de la lluna.

La sortida nocturna amb raquetes de neu és una experiència única que té una durada de dues hores, que transcorre per un itinerari lineal (cap al Pont de l’Escuder) o bé circular (camí del canal). Ambdós circuïts són d’iniciació i aptes a partir de 7 anys, amb un desnivell màxim de 250m i pendents molt suaus.  Per causes nivometeorològiques, es pot variar l’itinerari.

 

Dates i horaris: dissabtes 3 febrer, 3 març i 31 de març; de 18:30 a 20:00 a Vall de Núria seguidament sopar a l’Hotel Vall de Núria. L’horari podrà variar segons l’hora de sortida de la lluna.

 

Material necessari: Roba d’abric i impermeable, calçat de muntanya, frontal, ulleres de ventisca, guants, motxilla amb aigua.

 

A tenir en compte pels participants:

1. Un cop arribats a Vall de Núria, dirigir-se a l’oficina d’informació de l’estació per bescanviar el comprovant de pagament pels bitllets de cremallera segellats amb l’activitat.
2. Dirigir-se al local d’OXINEU de Vall de Núria abans de l’activitat, on se’ls explicarà els detalls de la sortida.
3. L’activitat s’iniciarà a les 18:30, és necessari venir amb puntualitat; i finalitzarà a les 20:00.
4. OXINEU proporcionarà raquetes i pals per a tots els participants, un cop acabada l’activitat, s’haurà de retornar aquest material al local d’OXINEU.
5. Un cop finalitzada l’activitat, s’anirà conjuntament cap a l’Hotel per fer el sopar de bufet lliure. És important informar als guies de si es baixa o no amb cremallera i acabar el sopar amb puntualitat per poder agafar el cremallera de baixada.

Els clients que hagin de baixar amb el cremallera, hauran d’estar a les 22:45h davant del local d’OXINEU per baixar conjuntament amb el cremallera fins a l’estació de Ribes Vila (no para a l’estació de Ribes enllaç).

 

Per a més informació contacteu amb Oficina informació Vall de Núria 972 73 20 20 i [email protected] 

Persona Preu Inclou
Adults i Nens (>7 anys) 46,35 € Material, Bitllet de Cremallera a/t, Activitat i sopar
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.