972 73 20 20
Informació: 972 73 20 20
Reserves: 932 04 10 41

ca

 

Notícies

Guanyadors del repte de la Cursa virtual 3.0 d’aquesta temporada d’estiu

Data de la notícia: 08-11-2016
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Cursa virtual, camí vell, Vall de Núria

Muntanyencs, corredors, famílies, parelles han participat en la Cursa Virtual entre els mesos de maig i novembre, participant les vegades que desitgessin mitjançant l'app de Skitude.

Aquest estiu, Vall de Núria va proposar una manera diferent de recòrrer el "Camí Vell" de Queralbs a Núria, un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d'un entorn natural únic d'alta muntanya.

 

Entre tots els participants, els més ràpids, i per tant guanyadors de la cursa han sigut la Laia Andreu i el Guillem C, que han fet un temps de 54m 51s49m 15s.

Els guanyadors dels sorteigs entre els participants són els usuaris: Ignasiferrer, oscarpili, elteti i ainasnchez, elisabet i jordicabral, runnertt i innil, CarmenMP i raulet. Moltes felicitats a tohom!

 

Ha sigut una cursa i recorregut diferent, sense data ni horari, realitzable el dia i a l’hora que es vulgués, sols o acompanyats, però amb un registre de resultats i rànquing de participants. Veu veure el vídeo en el que acompanyavem a la Laura Orgué i a l'Agustí Roc durant la Cursa Virtual del Camí Vell? Veure el vídeo.

 

Guanyadors del repte de la Cursa virtual 3.0 d’aquesta temporada d’estiu
Altres webs d'FGC
Reservar a Vall de Núria
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.