972 73 20 20
Información: 972 73 20 20
Reservas: 932 041 041

es

 

Noticias

Vall de Núria compta amb el seu nou mapa interactiu 3D enfocat al públic senderista

Compartir este evento
Tags: Vall de Nuria, mapa interactiu 3D, senderisme, trek&walk

Aquest juny, Vall de Núria ha sigut la primera destinació de neu i muntanya a poder disposar d’un mapa 3D interactiu multidispositiu desenvolupat per Skitude. Aquest mapa, accessible des de la seva web i des de la seva aplicació mòbil oficial, ofereix una visita virtual per la Vall de Núria d’una forma intuïtiva, innovadora i atractiva.

Gràcies al seu motor 3D, el mapa permet a l’usuari situar-se i moure’s lliurement d’una forma realista per tot l’entorn de la Vall de Núria i pot descobrir fàcilment tots els racons i les rutes que ofereix l’Àrea de Senderisme.

A més, també és fàcil trobar-hi tots els serveis que disposa i d’altres punts d’interès.

El mapa disposa de descripcions de totes les rutes que es poden dur a terme i estan classificades segons la seva dificultat per a què els usuaris puguin explorar-les tenint en compte les seves aptituds així com accessos a les visualitzacions de les webcams en directe per tal de comprovar-ne les condicions meteorològiques.

Durant els propers mesos totes les estacions del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya disposaran també d’una mapa 3D interactiu per a poder oferir visites virtuals a l’estació, tant per a mostrar els serveis i rutes d’estiu com per a mostrar els serveis i les pistes d’esquí de l’hivern.

La solució que ofereix per Skitude es basa en les darreres tecnologies web i té l’avantatge de que no requereix de cap programari específic per ser executada, simplement el navegador web.

Sobre Skitude Services

Skitude Services, des de fa més de 3 anys, desenvolupa solucions interactives multiplataforma per destinacions de neu i muntanya amb l’objectiu de millorar l’experiència dels seus visitants mitjançant solucions TIC com els mapes interactius 3D, les aplicacions mòbils, la creació de competicions virtuals o els serveis de localització i guiatge dels usuaris.

Més info: www.skitudeservices.com

Vall de Núria compta amb el seu nou mapa interactiu 3D enfocat al públic senderista
Otras páginas web de FGC
© Vall de Núria 2015 / Atención al cliente: 972 73 20 20
Reservar en Vall de Núria
Top

INFORMACIÓN IMPORTANTE SOBRE COOKIES. Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Puedes cambiar la configuración u obtener información aquí.

Más información
x
Mis reservas
Introduce el número de localizador y el e-mail para consultar la reserva y poder cancelarla o modificarla.