+34 972 73 20 20
Information: +34 972 73 20 20
Reservations: +34 932 041 041

en

 

News

Vall de Núria compta amb el seu nou mapa interactiu 3D enfocat al públic senderista

Share this event
Tags: Vall de Nuria, mapa interactiu 3D, senderisme, trek&walk

Aquest juny, Vall de Núria ha sigut la primera destinació de neu i muntanya a poder disposar d’un mapa 3D interactiu multidispositiu desenvolupat per Skitude. Aquest mapa, accessible des de la seva web i des de la seva aplicació mòbil oficial, ofereix una visita virtual per la Vall de Núria d’una forma intuïtiva, innovadora i atractiva.

Gràcies al seu motor 3D, el mapa permet a l’usuari situar-se i moure’s lliurement d’una forma realista per tot l’entorn de la Vall de Núria i pot descobrir fàcilment tots els racons i les rutes que ofereix l’Àrea de Senderisme.

A més, també és fàcil trobar-hi tots els serveis que disposa i d’altres punts d’interès.

El mapa disposa de descripcions de totes les rutes que es poden dur a terme i estan classificades segons la seva dificultat per a què els usuaris puguin explorar-les tenint en compte les seves aptituds així com accessos a les visualitzacions de les webcams en directe per tal de comprovar-ne les condicions meteorològiques.

Durant els propers mesos totes les estacions del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya disposaran també d’una mapa 3D interactiu per a poder oferir visites virtuals a l’estació, tant per a mostrar els serveis i rutes d’estiu com per a mostrar els serveis i les pistes d’esquí de l’hivern.

La solució que ofereix per Skitude es basa en les darreres tecnologies web i té l’avantatge de que no requereix de cap programari específic per ser executada, simplement el navegador web.

Sobre Skitude Services

Skitude Services, des de fa més de 3 anys, desenvolupa solucions interactives multiplataforma per destinacions de neu i muntanya amb l’objectiu de millorar l’experiència dels seus visitants mitjançant solucions TIC com els mapes interactius 3D, les aplicacions mòbils, la creació de competicions virtuals o els serveis de localització i guiatge dels usuaris.

Més info: www.skitudeservices.com

Vall de Núria compta amb el seu nou mapa interactiu 3D enfocat al públic senderista
FGC websites
© Vall de Núria 2015 / Customer service: +34 972 73 20 20
Book in Vall de Núria
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, cancel it or change it.